grinding setup

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: grinding setup

Odoslaťod yegon 06 Jan 2013 15:39

tucniak napísal:Yegon ta 24ka co mam tiez bola cenovo dostupna a ma nastavitelny stojan, dnes sa ale trend pousunul dakam inam..

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2


akoze dnes? nekonecne 2 mesiace po tom ako som si kupil tu 27ku? :) myslim ze by nemal byt problem kupit taku co ma vyskove nastavenie
Obrázok používateľa
yegon
 
Príspevky: 8010
Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Karma: 73

Re: grinding setup

Odoslaťod buschle 06 Jan 2013 15:56

ja mam dva LG "30 a idem 2x 2560*1600 a som velmi spokojny -investicia 1800e ale to uz bolo skoro dva roky dozadu.
Pri tych vysokych rozliseniach treba dat pozor aby bola grafika 2x dual link DVI

Mne sa ta verzia 3x 27 nepozdava lebo horizontalne je to potom strasna vzdialenost , to potom potrebujes mat nejaku kvalitnu taburetku s rychlymi kolieckami :D
Obrázok používateľa
buschle
 
Príspevky: 3094
Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Karma: 23

Re: grinding setup

Odoslaťod tucniak 06 Jan 2013 17:00

yegon mas na mysli tento?
http://www.pixmania.sk/sk/sk/12570672/a ... ed-27.html
lebo 2711 som nasiel viac typov a skoro nikde nemaju poriadne fotky/popis :))
Obrázok používateľa
tucniak
 
Príspevky: 3742
Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Karma: 47

Re: grinding setup

Odoslaťod yegon 06 Jan 2013 17:31

ano to vyzera byt on, zaujimave ze tam nikde nepisu ze ma repraky :) mozno je to len podobne bezreprakova verzia - neviem
Obrázok používateľa
yegon
 
Príspevky: 8010
Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Karma: 73

Re: grinding setup

Odoslaťod yegon 06 Jan 2013 17:32

ja inak hram len na tom jednom 27" monitore, 24ku mam len ako support a na normalnu pracu - problem ale je ze maju rovnake rozlisko a tym padom na 24ke vsetko vyzera male
Obrázok používateľa
yegon
 
Príspevky: 8010
Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Karma: 73

Re: grinding setup

Odoslaťod Rocky 06 Jan 2013 17:58

buschle napísal:
Mne sa ta verzia 3x 27 nepozdava lebo horizontalne je to potom strasna vzdialenost , to potom potrebujes mat nejaku kvalitnu taburetku s rychlymi kolieckami :D


Ak narazas na tu moju foto tak zaprve je to 3x 24" a mozno nie je to dobre vidiet na fotke ale tie monitory mam naklonene smerom k sebe a nie zarovno takze turbo stolicku nepotrebujem ,ja zvycajne na 2 hram a na tretom mam spusteny net alebo nejake videa pozeram ...napisal som tiez ze by som teraz radsej chcel 2 27" ale menit sa mi to nechce v najblizsej dobe inak som s tym spokojny :)
Obrázok používateľa
Rocky
 
Príspevky: 188
Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Karma: 1

Re: grinding setup

Odoslaťod tucniak 06 Jan 2013 18:46

Tak mi z toho vychadza zatial 1 27micka a potom sa uvidi ci budem mat nwukojene naroky..
S tymi rozliskami toho clovek moc nenavymysla imo..

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Obrázok používateľa
tucniak
 
Príspevky: 3742
Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Karma: 47

Re: grinding setup

Odoslaťod yegon 06 Jan 2013 21:08

Rocky napísal:ja zvycajne na 2 hram a na tretom mam spusteny net alebo nejake videa pozeram ...


skvely napad imo :fish:
Obrázok používateľa
yegon
 
Príspevky: 8010
Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Karma: 73

Re: grinding setup

Odoslaťod tucniak 06 Jan 2013 22:24

yogi a ten tvoj ma hdmi alebo ee (s tym by mohla suvisiet ta absencia reprakov kdze to ma len dvi)
inac sa nan da ako tak pozerat?

rocky a ako mas pls prepojene tie 3 monitory?mas grafiku co ma 3x vystup?
Obrázok používateľa
tucniak
 
Príspevky: 3742
Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Karma: 47

Re: grinding setup

Odoslaťod vlade 06 Jan 2013 23:55

Podla mna by si sa mal zamerat na to co je pre teba dolezite, cize to vyskove nastavenie. Nejaku kvalitu zobrazovania farieb by som neriesil vobec, pre laika to vyzera aj tak rovnako (mam jeden drahy monitor 27" (2560x1440) a vedla neho 2 lacne ksunty (24" 1980x1080) a tie farby vyzeraju uplne rovnako.

Dolezite je ako tu uz pisali ostatni kupit si rovnake kusy (hlavne to rovnake rozlisenie urcite). Tiez 3 monitory su podla mna zbytocne, 2 stacia uplne v pohode (1 sa mi zda malo), ja mam pri 3 monitoroch problem s vnimanim laveho, nejako si na to stale neviem zvyknut.
vlade
 
Príspevky: 5717
Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Karma: 34

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!