grinding setup

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: grinding setup

Odoslaťod Rocky 07 Jan 2013 03:45

tucniak napísal:
rocky a ako mas pls prepojene tie 3 monitory?mas grafiku co ma 3x vystup?


Dokupil som druhu graficku kartu taku lacnejsiu v sharku kde ma silno presviedcali ze to takto fungovat nebude a ze potrebujem 1 grafiku ktora podporuje prepojenie 3 monitorov . pomohol mi s tym haman a vuala ide to aj s dvomi grafikami :)
Obrázok používateľa
Rocky
 
Príspevky: 188
Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Karma: 1

Re: grinding setup

Odoslaťod magorko 07 Jan 2013 04:07

buschle napísal:ja mam dva LG "30 a idem 2x 2560*1600 a som velmi spokojny -investicia 1800e ale to uz bolo skoro dva roky dozadu.
Pri tych vysokych rozliseniach treba dat pozor aby bola grafika 2x dual link DVI

Mne sa ta verzia 3x 27 nepozdava lebo horizontalne je to potom strasna vzdialenost , to potom potrebujes mat nejaku kvalitnu taburetku s rychlymi kolieckami :D



je tam aj nejaky viditelny rozdiel ked mas rozlisenie 2560x1600? som myslel ze taketo monitory su vhodne hlavne pre ludi co nejako narabaju s fotkami alebo niecim podobnym, hodi sa to aj k pokru? na filmy napriklad sa to neoplati, kedze fullhd je 1920x1080 myslim a lepsia kvalita myslim ze neni
magorko
 
Príspevky: 677
Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
Karma: 20

Re: grinding setup

Odoslaťod yegon 07 Jan 2013 09:04

tucniak napísal:yogi a ten tvoj ma hdmi alebo ee (s tym by mohla suvisiet ta absencia reprakov kdze to ma len dvi)
inac sa nan da ako tak pozerat?


hdmi nema, len vstup na jack kvoli repru

o 2 triedy lepsi obraz nez moje rok-dva stare samsungy

inak to vyssie rozlisko by som uvazoval ale asi az od 30tky, moze to byt dobre pre lepsiu viditelnost malych pismen a cisel (napr HUD), na 27ke mi ale vyhovuje to std rozlisko pre 6tabling. Ak niekto hrava viac neprekryvajucich sa stolov a ma megahud tak potom to vyssie rozlisko bude fajn vec.
Obrázok používateľa
yegon
 
Príspevky: 8010
Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Karma: 73

Re: grinding setup

Odoslaťod buschle 07 Jan 2013 11:28

magorko napísal:...

no je to dobre ak potrebujes velku plochu . Je to otazka potreby, Samozrejme clovek co hra 2 stoly nepotrebuje na kazdy 30 palcovy monitor ;)

+ v dote2 mi behaju 10cm herovia !!! :good:
Obrázok používateľa
buschle
 
Príspevky: 3094
Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Karma: 23

Re: grinding setup

Odoslaťod tucniak 07 Jan 2013 11:41

aspon lepsie vidis ked skapinas nie? :D

este som nasiel toto yegon, asi nastupca
je to sice ips ale zas response time 12ms

http://www.czc.cz/lg-flatron-e2722py-bn ... 9940=d27.0

pozeral som aj tie vyssie rozliska ale to zacina niekde za 600e/kus a netusim ci by som to vedel vobec vyuzit, kedze som to nikdy nevidel :)
Obrázok používateľa
tucniak
 
Príspevky: 3742
Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Karma: 47

Re: grinding setup

Odoslaťod grulo 05 Feb 2013 11:52

Tak ako si nakoniec nakupil tucniak?
Riesim teraz podobny problem, tak by sa mi hodil od teba nejaky feedback :)
grulo
 
Príspevky: 94
Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 8 krát/7 krát
Karma: 0

Predchádzajúca

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!