spadeIT - SpadeEye, Telescope a ine tableselection softy

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

spadeIT - SpadeEye, Telescope a ine tableselection softy

Odoslaťod keso26 04 Jan 2009 16:14

na to, ze telescope meni font v celom systeme uz nas mily klokan prisiel. Lezie mi to sice na nervy ale dokazem s tym zit :) ..co ma ale viac trapi je, ze po kliknuti na "scan all tables" mu to trva strasne dlho (aj 5 min a v PS lobby mam zapnuty aj filter). Napriklad SpadeEye na party scanuje o dost rychlejsie. Databazy na party aj PS mam skoro rovnako velke. Mate podobny problem ?
Obrázok používateľa
keso26
 
Príspevky: 4852
Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Karma: 26

Re: spadeIT - SpadeEye, Telescope a ine tableselection softy

Odoslaťod w4444x 04 Jan 2009 16:38

mne to zbehne na onagme tak do minuty
Obrázok používateľa
w4444x
 
Príspevky: 2473
Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Karma: 17

Re: spadeIT - SpadeEye, Telescope a ine tableselection softy

Odoslaťod yegon 04 Jan 2009 19:49

mne to na PS 400-ku pochrume zhruba za 1-2 minutky ale ty tam mas asi o dost viac stolov ktore musi prebehnut

ja by som sa tym nezatazoval ved to spustas tak 3-4x za session
Obrázok používateľa
yegon
 
Príspevky: 8010
Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Karma: 73

Re: spadeIT - SpadeEye, Telescope a ine tableselection softy

Odoslaťod keso26 05 Jan 2009 08:07

na party to mam tiez tak do minuty, co sa tyka PS tam je to o dost dlhsie, urcite je to aj vacsim poctom stolov ako na NL400, len vacsi problem je, ze pocas scanovania sa s nim neda pracovat a casto krat kym doscanuje, tak rybky u ktorych mi pise cca. 100BB stack su uz short, pripadne uz vobec nie su pri stole. Dnes som ale housekeepol vsetky db, tak uvidim, ci to pomoze. Este by sa mohol ohlasit klokan, ako to bezi na NL100.

Dik za odpovede.
Obrázok používateľa
keso26
 
Príspevky: 4852
Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Karma: 26

Re: spadeIT - SpadeEye, Telescope a ine tableselection softy

Odoslaťod yegon 05 Jan 2009 08:31

praca s db tam nie je problem, na PS to spomaluje nacitanie toho kto sedi na stoloch imo - neverim ze by to bolo az take kriticke

ja mam zapnuty filter ze chcem aspon jedneho hraca s VPIP na 28 a stackom nad 60BB na stole a vsetky stoly co mi to vypluje najoinujem do waitlistu

+ mam filter v dolnom okne na hracov - zobrazuje mi to 40VPIP+ hracov s 60+BB stackmi a k tym sa vsetkym najoinujem tiez a uz len klikam ked mi vyskocia stoly
Obrázok používateľa
yegon
 
Príspevky: 8010
Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Karma: 73

Re: spadeIT - SpadeEye, Telescope a ine tableselection softy

Odoslaťod keso26 05 Jan 2009 08:53

presne tak isto to robim aj ja, len s tym rozdielom, ze ja si to este trochu komplikujem tym, ze si tie stoly nechavam otvarat a rybky si hned oznacim, aby som hned videl ci su tam a ktore to su. PS softu chyba uz asi len jedina chybicka krasy a to moznost si hraca oznacit farbou ako to ma FTP al. U***et aby bolo hned jasne koho mam pri stole :)
Obrázok používateľa
keso26
 
Príspevky: 4852
Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Karma: 26

Re: spadeIT - SpadeEye, Telescope a ine tableselection softy

Odoslaťod TuKE 05 Jan 2009 10:43

Yo, potvrdzujem, na NL100 na Stars to trvá pomerne dlho, okolo 2-3 minút IMO.
Obrázok používateľa
TuKE
 
Príspevky: 3548
Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Karma: 14

Re: spadeIT - SpadeEye, Telescope a ine tableselection softy

Odoslaťod dzejkej 05 Jan 2009 11:25

No trva to podla toho, kolko je tam stolov. Samotne cucanie infa z DB je chvila (alebo by aspon mala byt, ak to robi dobre :) ). Na PartyPokri to trva napr. v noci 20s a cez den, ked je traffic, tak kludne aj 3+ minuty.
Obrázok používateľa
dzejkej
 
Príspevky: 6539
Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Karma: 60

Re: spadeIT - SpadeEye, Telescope a ine tableselection softy

Odoslaťod Xaress 27 Aug 2009 12:20

Čo sa viacej oplatí kúpiť resp. čo je lepšie SpadeEye alebo TableScanner v HEM?
Xaress
 
Príspevky: 466
Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Karma: 10

Re: spadeIT - SpadeEye, Telescope a ine tableselection softy

Odoslaťod Alkoholix 05 Feb 2010 14:26

Ahojte...chcel by som sa opytať či niekomu funguje PrimaEye napr na U***et? Chcel by som si kupit nejaky softik na tableselection ale trial mi nefunguje. Ma s tym niekto skusenosti? Alebo mám radčšej investovať o 15usd viac a kupit si Tablescaner v HM??? Za odpoved velmi pekne dakujem :poklona:
Alkoholix
 
Príspevky: 7
Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Karma: 0

Ďalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!