omaha showdown

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

omaha showdown

Odoslaťod myhaile 28 Feb 2014 19:56

Dobry den, chcem sa opytat... pri hre Omaha v showdowne hrac ukazuje dve karty ktore chce pouzit alebo ukazuje vsetky styri?
myhaile
 
Príspevky: 2
Založený: Jan 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Karma: 0

Re: omaha showdown

Odoslaťod AlfaZz 28 Feb 2014 20:18

Ahoj, tu máš presné znenie pravidla TDA, ktoré sa toho týka a mal by si samozrejme ukázať vždy všetky karty. :gl:

13: Tabling Cards & Killing Winning Hand
A: At showdown, a player should put all cards on the table so the dealer and players can read the hand clearly . “All cards” means both hole cards in holdem, all 4 hole cards in Omaha, all 7 cards in 7-stud, etc. Dealers cannot kill a hand that was tabled and obviously the winning hand.
Obrázok používateľa
AlfaZz
 
Príspevky: 702
Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát
Karma: 7

Re: omaha showdown

Odoslaťod APminer 01 Mar 2014 03:45

AlfaZz napísal:Ahoj, tu máš presné znenie pravidla TDA, ktoré sa toho týka a mal by si samozrejme ukázať vždy všetky karty. :gl:

13: Tabling Cards & Killing Winning Hand
A: At showdown, a player should put all cards on the table so the dealer and players can read the hand clearly . “All cards” means both hole cards in holdem, all 4 hole cards in Omaha, all 7 cards in 7-stud, etc. Dealers cannot kill a hand that was tabled and obviously the winning hand.


dříve to bylo takto :

http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... own-cast-1

... už i tady je v doplňku zmíněna Omaha ...
Obrázok používateľa
APminer
 
Príspevky: 5332
Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Karma: 16

Re: omaha showdown

Odoslaťod Any_Two 16 Apr 2019 11:56

myhaile napísal:Dobry den, chcem sa opytat... pri hre Omaha v showdowne hrac ukazuje dve karty ktore chce pouzit alebo ukazuje vsetky styri?


musia sa ukázať všetky 4 ale v praxi to tak nie je :D ja nasilu neukazujem ked nemusím.. záleží od kasína ako to majú zaužívané.. či ukázal ten hráč čo ukázať musí atd.. samozrejme ked je SD a si na riadku ta je lepšie nezdržovať a drbnúť všetky 4 karty otočené na stôl
Any_Two
 
Príspevky: 5
Založený: Apr 2019
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Karma: 0


Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

cron
Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!