emjayko napísal:DevilMayCry napísal:...nepaci sa mi to z viacerych dovodov: napr. ci chces alebo nechces tak ide o prachy, a i ked uznavam poker skor ako skill hru tak gamble a luck je vyraznou zlozkou hry a preto by tam neplnoleti ktori nie su zodpovedni za nic nemali co robit
devil podla teba sa nieco rapidne meni v zmyslani cloveka ked sa mu prepise cislo zo 17 na 18? podla mna nie vela krat sa stane ze 17 rocny chalan pristupuje k tomu ovela zodpovednejsie ako niekto starsi... ofc nie je to vzdy tak ale v podstate co sa stane? maximalne tak prehra 50 dolacov z pokerstrategy... ja osobne v tom problem nevidim ale neberiem ti tvoj nazor
...ked sa regujes do nejakej herne tak suhlasis s ich podmienkami. Cize ak si hrac pod 18 rokov porusujes podmienky a dopustas sa podvodu. Ja len nevidim rozdiel medzi porusenim pravidla napr. o mnohonasobnych uctoch, o vytvoreni nejakeho bota ktory bude hrat za mna a o tom ked porusim pravidlo plnoletosti....podvod ako podvod...
o tom ci je niekto rozumny v 17tich a niekto v 45tich je jasne ze nerozhoduje vek ale nejake pravidla su tak ich dodrzujme, ......potom sa ale necudujme ked sa z mnohych stran ozyvaju hlasy o zakazani pokru...ked chceme mat poker cisty tak sa tak spravajme a nedavajme argumenty tym ktori chcu silou mocou zakazat tuto hru.....
no a ci je taky rozdiel 17 a 18 rokov? skus spachat trestny cin ako 13 rocny a o rok neskor si to zopakuj ako 14 rocny a uvidime ci ten rok bude az taky irelevantny

btw...ked niekde udavam svoje osobne udaje a udavam ich nepravdivo tak sa mi zda ze je to tiez zlocin resp. priestupok alebo nieco take....

Chcem uz ale uzavriet tuto kapitolu mojho "pokru", chcem sa dostat do nejakej herne, ktora bude pre CG lepsia, ako stars, chcem hrat pod realnym menom a byt si isty, ze vyhravam skutocne peniaze, a nie iba ciselka v cashieri
a peace everybody....idem pozerat talentmaniu, samozrejme na jojke