matiapag napísal:no tak co, mas uz nejaky vysledok?
2 z 10 pripadov by som vyhral, ak som to spravne vypocital

matiapag napísal:no tak co, mas uz nejaky vysledok?


a bol som plne sustredeny. Snazil som sa 3betovat a squeezoval vsetko co sa dalo a bolo to celkom uspesne co som rad. 
J
5
A
(3 players)
(3 players)
(3 players)
Pekolac napísal:2 z 10 pripadov by som vyhral, ak som to spravne vypocital
Nevravim, ze je to zle, len chcem vediet, co si vlastne pocital, lebo toto mne vacsinou vycucne poker stove
Ale chcem od teba, aby si vypocital, ci teda bude ten tvoj call profitable, ked si uz vypocital, ze ako casto ruku vyhras. To je ten princip pot odds 
Zavisi to aj od vzajomnej history si myslim, ale ak tu chces cbetovat, tak budes velmi casto musiet 3 barrelovat podla mna.



skus sa este potrapit, bude to tak mat ovela vacsiu value, ako keby som ti hned povedal, co mas robit 




skusal som to hladat v clankoch ako sa vypocita pot odds ale toto v kolkych pripadoch budem ziskovy ked callnem river som nenasiel (ale podla mna na to ci callnem alebo nie nepotrebujem nejake extra vypocty), len ak mam draw na turne, ale to som aj vedel.... prosim ta prezrad mi to
fakt mam to zaujima ako sa to vypocita

nabuduce sa viac zamyslim nad tym, co pisem 



matiapag napísal:Priklad - vypocitali sme si pot odds, napr. 1/3=33% (standard ked super betuje 1/2 potu).
ci?




Thx za correction




Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.